Menu
menu

0121Pascal Zuijderwijk

Pascal is een gedreven specialist op het gebied van ruimtelijke kwaliteit en integrale gebiedsontwikkeling met een passie voor design.

Hij heeft veel ervaring en grote affiniteit ontwikkeld met multidisciplinaire projecten in zowel stedelijke- als landelijke omgevingen. Gedreven door zijn passie voor ontwerp heeft hij de laatste jaren aan herinrichtingen van leefomgevingen, grote binnenstedelijke vernieuwingen en complexe infrastructurele projecten gewerkt. Veelal van visie, ontwerp tot en met de uitvoering. Vanuit zijn brede achtergrond is hij gewend te schakelen tussen verschillende disciplines als stedenbouw, landschapsarchitectuur, ruimtelijke ordening en civiele techniek.

Hij beschikt verder over een brede oriëntatie, analytisch vermogen, innovatieve ideeën en benut deze met veel plezier in aller handen gebiedsprocessen én in de communicatie met betrokkenen en belanghebbenden.

Netwerk van professionals

Afhankelijk van het type opdracht werken we altijd nauw samen met verschillende experts uit ons netwerk. We hebben samenwerkingsverbanden met diverse ingenieursbureaus, technisch experts, ecologen, planologen, economen en tekenaars. Allemaal zelfstandig en met een bewezen staat van dienst in hun sector. Hierdoor zijn wij instaat om op elke vraag snel en gedegen antwoord te geven.