Menu
menu

OMGEVINGSVISIE 2.0 NOORDWIJK

#NOORDWIJK #OMGEVINGSWETPROOF #TEAM_SVN2040 #VERNIEUWEND #INTERACTIEF

Met een maximale score op kwaliteit hebben wij eind 2014 opdracht gekregen van de gemeente Noordwijk om een omgevingsvisie 2.0 op te stellen. Een visie die verder gaat dan de standaard structuurvisie en een visie die omgevingswet-proof is. Hiermee behoord Noordwijk tot een van de koplopers in de nieuwe planologische toekomst van Nederland. De wijze waarop wij het proces hebben vormgeven, flexibiliteit hebben ingebouwd en gevoel hebben voor smeulende kwesties gaf vertrouwen en werd bijzonder gewaardeerd.

In een speciaal voor deze opdracht samengesteld teamverband met twee andere professionals die elk hun bewezen staat van dienst hebben, Floris Marcus – IConsultingROM en Martijn Scheerder – PlanSMART, werken wij tot begin 2016 in een interactief en intensief proces samen aan de toekomst van Noordwijk.

Hoe ziet Noordwijk er over 15 of 20 jaar uit? Om die vraag te beantwoorden heeft de gemeente Noordwijk een aantal bijeenkomsten georganiseerd, waar iedereen mee mag praten. De eerste bijeenkomst over dit toekomstplan was een inspiratieavond in Space Expo te Noordwijk met de Belgische trendwachter Herman Konings. Inmiddels zijn er verschillende inspiratie sessies geweest met de ambtelijke projectgroep, stakeholders en meedenkgroepen. Alle opgehaalde informatie gaan wij uiteindelijk in een interactief proces verwerken tot een inspirerende leidraad voor een bloeiende toekomst van Noordwijk.

Natuurlijk is het proces veel geraffineerder en verfijnder. Wilt u meer informatie over onze succesvolle aanpak neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Opdrachtgever_Gemeente Noordwijk

Bijzonderheden_Omgevingsvisie 2.0

Meer info en actueel nieuws HIER op de website van Noordwijk.